Hint yağı bitkisinin kurutulmuş meyvelerinden soğuk sıkım tekniği ile elde edilen bir yağdır. Hint yağı süs bitkisi olarak bilinen Ricinus’un çekirdeğinden elde edilir. Sağlık, kozmetik ve endüstri gibi birçok kullanım alanına sahiptir.

Ürün Bilgisi

İçten damlalıklı cam şişede 20 ML olarak paketlenmiştir.

Menşei

Fransa

İçindekiler

Hint Yağı (Ricinus Communis Seed)

Uyum Gösterdiği Yağlar

Diğer uçucu yağlar için baz yağ olarak kullanılabilir.

Uygulama şekli

Saç diplerinizi beslemek için gece yatmadan önce masaj yolu ile yedirerek uygulayabiliriniz. Direkt güneş ışığına maruz kalmadan saçlarınızı durulamanız önerilir.

Uyarılar

Çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Göz ile temasta bulundurmayınız, aksi halde bolca su ile yıkayınız. Kullanımdan sonra doğrudan güneş ışığına çıkmayınız. Ağzı kapalı, oda sıcaklığında ve güneş görmeyen yerde saklayınız. Hamile ve çocukların kullanmadan önce doktora danışmaları önerilir.

Ağırlık 5 kg
Boyutlar 60 × 40 × 60 cm